HQSE 12

De ALFI HQSE12 SE 300B Poweramplifier bestaat uit TWEE high-end audio eindversterker monoblokken.

De versterker is leverbaar in 4 kleuren (blauw, rood, zwart of grijs), zoals op onderstaande foto’s is te zien.

De ALFI HQSE12 is een BOUWPAKKET wat met behulp van een uitgebreide handleiding zelfstandig kan worden gebouwd.
In het bouwpakket zijn alle benodigde onderdelen aanwezig, zoals componenten, print, kastdelen, montagemateriaal en dergelijke.

De geschatte bouwtijd voor de ALFI HQSE12 is ca. 10 uur per kanaal. Dus voor één set van twee monoblokken komt dat neer op ca. 20 uur bouwplezier. (uiteraard is dit een ruwe schatting en afhankelijk van “kennis en kunde” van de bouwer).

De ALFI HQSE12 is een eindversterker volgens het Single-Ended principe, waarmee de schakeling altijd in klasse-A werkt.
Met een vermogen van ca 10W per kanaal kan elke luidspreker met een rendement van >=90dB/W/m royaal een gemiddelde woonkamer vullen met muzikaliteit van het hoogste niveau.

De toegepaste buistypen zijn 1x 300B, 1x EL84 en 1x ECC83 per kanaal. Aan de achterzijde is voorzien in een aansluiting voor zowel 4 ohm als 8 ohm luidsprekers.

De bouwkit wordt compleet geleverd inclusief alle kastdelen in fraai geanodiseerd aluminium, buizen, componenten, aansluitmateriaal, montagemateriaal, soldeertin, enz.

Een uitgebreide bouwhandleiding helpt u door het bouwproces. Wanneer de handleiding nauwlettend wordt gevolgd zal de bouw van de versterker geen problemen geven en bent u verzekerd van een perfect werkende high-end buizenversterker met een zeer fraaie weergave.

Op afspraak kunt u een DEMO-set van ons lenen, die u vervolgens zelf thuis kunt aansluiten en beluisteren. Voor het lenen vragen wij een borg van EUR1000 die u terug krijgt zodra u de demo-versterkers weer heeft terug gebracht. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Specificaties:
Opgenomen vermogen “bedrijf” : 230V @ 410mA = 94VA (72Watt)
Opgenomen vermogen “standby” : 1,8W
Powerfactor: 0,75
Uitgangsvermogen : 10W
Ingangsgevoeligheid: 715mV
Frequentiebereik(1W) : 5Hz – 80kHz
S/N ratio (1W): -67dB

Afmetingen per monoblok: 20 cm x 45 cm x 25 cm (Breedte x diepte x hoogte)
(de hoogte is inclusief getoonde EH300B buis)

Voor eventuele vragen mag u altijd bellen of een email sturen.